mohd's FotoPage

By: mohd shahmeen

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Tuesday, 1-Mar-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
kenyir

 
 


Tuesday, 23-Nov-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
jalan jalan soton ngan foy..

kat town quay depan ugc cinema
kat red funnel ferry station
mamat dari pakistan amik gambar
View all 10 photos...
nih maser first kerr second week baru sampai soton nih... jalan2 ngan foy kat town quay and ocean marian... discovered where all the cinemas were... lepastu tengok bola man u lawan arsenal kat mercury point... ehhehe buka ngan air dulu pastu baru masak... semua bola nyerr apsal..


Monday, 22-Nov-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
pi klantan.. ;D

 
depan istana kot..
 
View all 6 photos...
eheheh nih time pi klantan.. jumper orang kat usm.. aderlaa sorang minah tuu...
bawak kereta manual after 1 and a half years not driving a manual car..
but whatever pon it was an unforgettable day... 1st october 2004


Saturday, 30-Oct-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
first time london. halloween nite..

kat msd.. first time pegi..
kat tube station marble arch
plaque msd
View all 14 photos...
nih first time pegi london lepas sampai kat soton nih... surprisingly plak malam tu haloween kat london.. tak plan pon... just coincidence i guess... pegi ngan foi jerr masser tuu... sesat giller2 laaa.. pancit jalan carik hall zamir yang mangkuk.. plak2 masser tu dier takder kat bilik.. semayang terawih tuu... terkejut aku.. ehheheh... aku takper.. mussaffir.. ehehehhe tapi aper2 pon nasib baik jumper zamir kat malaysian student department(MSD)... yang ramai2 tu maser kat picadilly circus.. kirer tempat happenning laa malam tuh.. tapi aku raser macam takde benda pon.. ramaiorang jerr... pastu layan kebab kat zeynah kat oxford circus... n then lepak kat tempat zamir... eheheheh


Tuesday, 12-Oct-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
jalan2 pegi portsmouth..

haaa nih kat park dekat ngan bilik...
nih kat dalam trainehehe jid sebok..
lawa giller... macam screensaver... ehehhe
View all 10 photos...
haa masser nih baru 2nd err 3rd week kat soton nih.. tapi nak jalan pi portsmouth.....
pegi ngan musrock, kamil, iqbal, jid, foy ngan nun... masser nih aku raser dah puasa kot... aku pon tak sure.. tapi portsmouth nih lawa laa jugak.. by the sea side.. angin kuat sejuk macam kat soton gak... lagi satu benda portsmouth nih ader satu tempat panggil factory outlet.. kat sini banyak laaa ader kedai nike, adidas, levis dan yang sewaktu dengannyer.. sebab namer pon factory outlet, so harga dier murah laaa sikit dari kedai biasa.. aku first time pegi tak beli paperlaaa.. tengok2 dulu.. tapi semua orang bawak balik chocolate.. sebab dekat rail station tu ader cadbury factroy outlet.. aper lagi, semua borong laaaa ehehehhehehe


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net